WorldStar díjat kapott a Karsai Alba Kft.

Fejér Megyei Hírlap

A „csomagolás Oscar-díjaként” emlegetett WorldStar for Packaging díjat idén négy magyar cég hét terméke érdemelte ki. Az elismeréseket a Splitben rendezett ünnepségen osztották ki csütörtökön.

A Csomagolási Világszervezet, a World Packaging Organization (WPO) 1970 óta rendez évente csomagolási világversenyt. Alapszabályuk szerint kizárólag a nemzeti csomagolási verseny nyertesei indulhatnak a WorldStar díjért.

Három díjat kapott az STI Petőfi Nyomda, kettőt a Duropack-Starpack és egyet-egyet a Karsai Alba Kft. és a Hungerit.

Gratulálunk a nyerteseknek!

 

Karsai Alba Kft.

 

A székesfehérvári műanyagfeldolgozó cégnek 2007 után már második alkalommal ítélték oda a rangos elismerést.

 

A Karsai Alba Kft. a Magyar Műanyagipari Szövetség különdíjasaként a gyógyszeripari kategóriában a DISZPENZER nevet viselő tablettaadagoló flakonjával nyerte el ősszel a Hungaropackon az indulás jogát, majd ezt követően a nemzetközi zsűri 33 ország 243 indulója közül a székesfehérvári műanyagfeldolgozó cégnek ítélte oda a legrangosabb elismerést.

A magyar díjnyertes flakon egyedisége abban rejlik, hogy a műanyagtartályból egy szilikázott kupak és egy adagoló elem segítségével darabonként, higiénikusan lehet a tablettákat kivenni.

A gyógyszeripari kategóriában a nemzetközi zsűri összesen hét terméket tartott idén alkalmasnak még a WorldStar díjra. Az egyetlen magyar cég mellett Indonézia, Japán, Korea, Szingpúr, Anglia és az USA termékei vihetnek haza díjat a csomagolóanyag gyártók világversenyéről.

tetszett a cikk?

Ossza meg ismeröseivel!